Royal Üdítők

 A Royalsekt Zrt. Magyarország egyik legnagyobb borászati üzeme és szőlő feldolgozója. 2018-ban rekord mennyiségű több mint 200 ezer mázsa szőlőt vásároltunk fel, ezt követően határoztuk el, hogy a kiváló minőségű szőlőből, ne kizárólag bor és pezsgő készüljön, hanem egy igazi szőlőlé alapú üdítőital is a család minden tagja számára.

Így született meg 2019-be a Royal Szőlő szénsavas üdítőital, amely visszahozta gyerekkorunk legendás ízét és megkapta a Magyar Termék Védjegyet is.

A klasszikus fehér szőlő  mellett vörös és cukormentes változatban is készül.

A Royal szőlő sikere és a vásárlóink visszajelzései arra ösztönöztek minket, hogy a választékot további klasszikus ízekkel bővítsük. Így 2021-től Royal üdítő néven már nem csak szőlő, hanem narancs, cola és meggy ízű szénsavas üdítőitalt is készül üzemünkben.

A termékfejlesztés során mindig szem előtt tartottuk, hogy a Royal üdítő család valamennyi tagja minőségi összetevőket tartalmazzon. Üdítőink édesítőszer helyett az átlagnál magasabb 7,9 g/l valódi cukortartalommal rendelkeznek.   Fontosnak tartottuk, hogy a szőlőt 10% gyümölcstartalommal a többi ízt pedig 5% gyümölcstartalommal készítsük.

Mindenkinek ajánljuk megkóstolni, aki valóban egy jó ízű, frissítő üdítőitalt keres. Győződj meg róla magad is ez jobb mint gondolnád!

Hol kapható?

Royalsekt Zrt.

Hol kapható?

Royalsekt Zrt.